Propadem v téru
Kousek po kousku
a tma se tříští.
Probírá se s tebou
- dcerou příští
osamělých dotyků..
Ta tma má ve zvyku
stmelovat
a ostří střepu slepovat
když ještě řeže
a neupustí..
do textu písně tklivé
již ani řádku
Že myšlenkám hříšným nevadí
andělsky křehký smylný pád,
že propadem v téru ti špiní,
lámou křídla
jak zřídla..
ta paní na hlídání
A do nitra nepropustné vášně
do nitra duše se prostopášně
vlívá čas..
Co se ošíváš?
Smíš k mému dnešku
u mě tiše stát..
než naposledy do prostoru dýchnu
Komentáře (1)
Komentujících (1)