Anotace: <p style="text-align: center;">já hledal nesmrtelnost</p> <p style="text-align:...
já hledal nesmrtelnost
a našel
něco pomíjivé jako sníh
něco co nelze zachovat či schovat
na poličkách v sklenicích
byla to draze zaplacená sláva
ach, ta bytost byla neskutečně dravá
chtěla stále víc a víc
ale já už neměl nic
jen závist mi zůstala
prázdnota a tvoje slova
co se valí ze všech stran
-vykřikuj je!-
zas a znova
jimi budeš zachován
duše moje, tvoje všech
-ach proč?-
se vytratí jen co tvůj dech
opustí tvé mrtvé tělo
to snad kdyby se ti chtělo
zůstat déle
vždyť jsi zdech!
Dost dobře napsané !
21.02.2014 15:47:33 | xoxoxo