Anotace: <p style="text-align: center;">proklínám tvou zapomnětlivost</p> <p...
proklínám tvou zapomnětlivost
když se probírám tvými šuplíky
hledám svoje srdce, co jsi někde ztratil
proč sis ho jen nechal?
pro radost?
kdysi jsem ti ho dobrovolně dala
doufajíc že to bude dost
ale tys ho nechtěl, zahodil a zničil
a proto už nikdy nebude moje
protožes mi ho nikdy nevrátil
mezi starým harampádím procházím celé dny
ometám prach ze starých fotek a prohlížím ztracené sny
hořkými slzami omývám minulost
já opravdu doufala, že to bude dost
hledám a vím že tu už není
naslouchám vzlykům kamenného domu
ty zloději, to má duše tuší
že sis ho vzal s sebou do hrobu