Rozhovor s vášní..
Rozhovor s vášní...
Tak jo, pojd blíž.
-Jsem tady, nahá před tebou..čekám zda dovolíš si víc.
Držím tě za zápěstí, touhou hlas se chvěje.
-Pojd sedneme si- dřív než spadneme do zájevě.
Jsem tady , co ty s tím?
-Já ráda ti své dlaně propůjčím a jazkem prozkoumám tvé tělo.
Ležíme, propleteni, jsme jedno tělo krát dvěmi...
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)