~Biatlon~
~~~~~~
V zimě běžky navoskují
ať jim rychle pádí
malorážku naleští si
vítr jim však vadí.
I když jezdí jako blázni
prý s větrem o závod
na střelnici vleže vstoje
tam vítr není vhod.
Totiž když terč netrefí se
na čase jim přidají
nebo taky trestná kola
navíc běhají.
V létě to jde sice taky
lyže však maj kolečka
v zimě se mi to víc líbí
ta ve sněhu střílečka…
Pif a prásk,
Soukalová a ti další
ty ostatní dost vystraší.
Ano,je to tak
~~~~~~~~~~~
~~~~~~