I don’t wanna play this game no more
Anotace: Opět psáno na cestách, tentokrát v autobuse :)
Už nechci hrát tyhle hry,
pokoušet se vyhrávat.
Ty jsi vypustil psy
a mě nezbývá než bílou vlajkou zamávat.
Už nejsme ve válce,
stojíc proti sobě.
Už nezáleží na lásce,
kterou jsem cítila jen k tobě.
Nejsme správná volba,
tak to prostě je.
Já nenacházím slova
a pro nás už není naděje.
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, enigman, básněnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)