Krásná, uvězněná ve skle, jako model pirátského křižníku, který dílek po dílku, sestavil tvůrce pinzetou. Nelze ho už dostat ven, ani celý, ani rozložený, lze jen rozbít sklo i s lodí. Vše ztraceno, zbyly vzpomínky, které jako slzy, snášejí se z nebe k zemi. ST :O)
27.02.2014 16:29:15 | Tichá meluzína
i vteřina je minulostí... co zůstává??
někdy si vůbec nepamatujeme, co nám někdo řekl, ale to jak jsme se s ním cítili.. a to se zrcadlí jako to sklo.. :)
27.02.2014 01:03:14 | zelená víla