Zámek ze slibů
na kuří nožce
tisíc nocí a dnů
v zemi jednorožce.
Maluješ v každé správě
ve 20 znacích mizerné smsky
slibuješ noci a rána v trávě
ze vztahu přecházíme do grotesky.
Tristní až k pláči
miluji tě
zbožňuji tě
ale už to stačí!
Nedávej mi naději
tisíce snů
které měníš
ve stovku skleslých dnů.
Jsem zde ber nebo nech
jsem nudný kluk o moc nepřijdeš.