Anotace: .....
koukni na ni: jedno oko vyřezané
druhé slepé nevinně
vydechuje všechno z tebe
jed vléváš do žil, žal
jen abys pak utíkal
do prázdna pryč od tvé milé
aspoň chvíli spolu sami... ale ne!
(to stálo moc sil)
když naposledy tančili jsme kolem plátna v Turíně
řekl jsi už nikdy znova řekl jsi mi na klíně
a mně zbývá jen dělat mobilem prasátka na stěnu
jen čekat
co zkusit prasátkem dělat mobil...i turínské plátno by možná zastínil...
27.02.2014 23:23:19 | enigman