Duha
Barva fialek a barva ducha
barva promrzlého ucha
Barva večerního nebe
barva prstů, když mě zebe
Barva slunného jadranu
barva planety Uranu
Barva jarního trávníku
barva tajného deníku
Barva hřejícího sluníčka
barva rozkleplého vajíčka
Barva tygra, když pruhy svleče
barva mrkve, co snad neuteče
Barva blonďákovy bugatky
barva jedné pohádky
A barva Púova prasátka
barva brýlí, či Eliščina kukátka.
ve Čkyni (s angínou v krku), 28.2.2014