Připadám si jako kus hadru
který odháníš násadou
připadám si jako kus hadru
kterým vytíráš podlahu.
Líbám zem v každém rohu
pořád je ti to málo
smutné je, že děkuji světu i bohu
za vše, co se stalo.
V tobě vidím své štěstí
přestože mě nejspíš zničíš
usmívám se, miluji a zatínám pěsti
pokaždé, když odcházíš.
Vzala jsi mi srdce, duši
rozum napíchla na píku z oceli.