Anotace: Asi to není ani báseň jen taková zpráva či vyznání :)..pro moji babičku :)
Zatímco já po nocích
hledám co pro mě znamená bůh
Z tvých rtů se ztratila červeň
a zhubla si dalších 6 kilo
Zatímco já vidím v každým
špatným chlapovi toho pravýho
Tobě přibyly další vrásky
a tvoje 2-sekundová paměť začíná zrychlovat
Zatímco se já plácám
v pomíjivém principu mladí
Ty pomalu a neodvratně umíráš
Ne
Ještě nemám strach,
ale měla bych se začít bát
Co bude až nebudeš vědět jak mě provokovat
Každy kdo ještě má tu šanci by se měl snažit trávit čas se svými prarodiči,
protože oni taky žijou jen na
vypůjčený čas