Anotace: •••
Chci si už jen hrát
•••
Chci si rolničkou prostřihnout cestu
za nůžkami
a klubíčky z bramborových špaget
Chci se probudit na hraně bowlingové koule
sám.. s tebou
a zarůstat pleší
jako jednoznačný dvojsmysl smutku
který mě tak těší
..
těší, těší, těší
Chci se jen tak toulat prázdným davem
za lidmi
a duchy bez bílých prostěradel
Chci válet sudy v plastikových lahvích
sám.. s tebou
a běhat střemhlav po rukou
Chci být tou náhlou a nejistou..
doživotní zárukou
..
ou ou ou
Chci se dotknout jasu tvých hvězd
i za svítání
a proměnit rozum v nechápání
a hrát si, a hrát..
a vstítit branku bez hokejek a puků
když..
___________________________________________________________
Přesýpací digitálky dělají kuků
•••
Dvě sta dolarů za mrtvého sviště
Centík za krysu
Za trapnou výmluvu "tak někdy příště"
chci fotku s nahou Cookie
na mysu
..
Střelkovém
či Dobré naděje
..
vždyť je to vlastně úplně jedno
kdo se dřív dosměje
Správná odpověď zní: "Nikdo"