Pod hvězdami jsem zestárla o tisíc nádechů
Prý jimi se život měří
Však ještě víc s tebou
Za smíchu
Při chytání peří
Co uteklo zbaběle z polštářů
Když válčili jsme s tichem
Jenž artiklem je lichvářů,
posvěcené mnichem.
Nad tebou jsem zestárla o tisíc výdechů
A nezmoudřela ani o vrásku
Mám k nám jednu otázku
Snad dopřeješ jí sluchu
Poškrábeš mě mezi lopatkami?