Ta písnička nehraje
Ještě pořád neodešla zima
pořád se nám
vytrácí krev z žil
a rozpouští se ve sněhu
tím sněhem se pak dá
o tom všem
vyprávět na papíru
že z kusů kůže
rozbité o dlažbu
položenou na cestách
které se prý nemění
kterým prý jde jen o to
jít s dobou
jsme složili cestu novou
která nehraje na vzhled
taky nehrála na vzhled
a já jsem klidně mohla
umrznout
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, enigman, J's .., zelená víla, jitoush, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)