Anotace: zachumláni v pelechu:)
Den chýlí se ke konci
a oči dokořán otevřeny
řekněte dobrou Slunci
jde se spát...
zachumláni do pelíšku
vyprávěj pohádku...
strejdo Měsíčku
a tak za třpytu hvězd
vyprávím pohádku
o zlobivém chlapci
a hodném děvčátku
jak to všechno skončí?
A pokud se nepozabíjeli , žijí dodnes..
Soužití po italsku. Špagety se u nich nikdy nenudí, zahrají si i ve westernu. ST :oP
06.03.2014 13:45:45 | Tichá meluzína