Ach Vy motýli,
poletujete si na louce břišní,
vyhříváte se na slunci,
a řešíte jenom věci vyšší.
Křídla vám utrhám
těla vezmu do dlaně,
Usměji se na vás se slzou,
a uložím do ohně.
Pozorovat,
jak hoří něco zdánlivě šťastného,
to není závist,
jen potřeba zničit něco krásného.