Anotace: ...životní...
Pozorovala jsem
jak na zaprášený parapet
vykresluje své sny
jemně
odhodlaně
soustředivě
psal, maloval, kreslil
odrazy či přání
Kolik je v dlani čar?
Kolik v prstech síly?
Kolik v doteku víry?
Měl i to co
nechtěl
cítil i to co
neměl
prožíval i to co
necítil
v očích zrcadlil se život
Kolik je smíchu?
Kolik je jisker?
Kolik je zákoutí?
…
Pozorovala jsem
jak na zaprášený parapet
jemně
odhodlaně
soustředivě
psal, maloval, kreslil
---
neopakovatelnost
vnímáš
umíš se zastavit
pozoruješ mezi řádky
díky za to.
PS: a zase rým,Ty válíš :-)))
10.03.2014 11:04:50 | Danger