Mám tak divné ruce
děravé zdají se mi
Všechno zlomí v půlce
nechytí, co padá k zemi
A oči, co nevidí
uši, co nechtějí slyšet
A prsty, co necítí
ústa, co chtějí jen křičet
Nohy po zemi nechodí
krk, co hlavu nedrží
nos, co nic mu nevoní
hlavu, co vtipem nesrší
K čemu jsem na zemi,
když v sobě jsem ztracený?!
ve Čkyni, dne 14.2.2012