Anotace: ...
Poeticky, prozaicky,
možná snad i krystalicky…
Rozezněla se v dáli, zvukomalebná hudba…
(tuším, že právě hrát měla…)
Čistá jak padlý sníh,
živá, jako leklá ryba…
***
Kdesi ve městě Jericho,
někde v podzemí ukryto…
Skleněnek pár,
co vypadly ti z dlaně…
Byly živoucím důkazem tvého dětství,
když ses zadívala na ně…
***
Uprostřed malého pódia,
na malém klapkobřinkostroji,
lezlo améb pár
a jen tak poslouchaly…
Tu zvukomalebnou hudbu,
Co hrála tam v dáli…
velmi hezké a souhlasím,že už název je parádní :-)
22.09.2014 08:48:42 | Martin Šimeček
Moc Ti děkuji, jsem ráda, když se někdo vrátí i ke starším dílům :-))
22.09.2014 08:51:10 | Gabriela Green
to se ryba jenom lekla...pak sebou mrskla a voalá...nad hladinou jinej svět...
13.03.2014 11:08:55 | enigman
Už název sám skvêlej !!!
07.03.2014 09:07:02 | xoxoxo