Anotace: ...
Slušnost
zmizela
vděčnost
umřela.
Láska
zevšedněla
lidskost
osiřela.
Zbyla
děla
nebezpečně
osamnělá.
Zbyly sliby
a hloupá stáda
kostely plné lidí
a Bůh ukazuje záda.
... v jednoduchosti je krása... zbožňuju tyhle typy básní :)
16.04.2014 00:07:00 | Aiury
Já taky, ale nikdy mi nešly :-D
16.04.2014 00:07:57 | contionor
Ale jojo! :)
16.04.2014 00:09:37 | Aiury
děkuju :-)
16.04.2014 00:10:22 | contionor
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?