Splín
Anotace: tak jsem zase něco pos(ta)ral...
A tak jsem sám opuštěn
uprostřed pole
bez něhy a bez lásky
zakopan v zemi si kladu otázky
Na břehu plitkých vět,
nacházím odpověď,
otravivší vše živé,
co zůstalo z rozervané duše
Komentáře (1)
Komentujících (1)