Ukolébavka
Anotace: pozn.: mezi každou slokou se opakuje hlasité ššš ššš ššš a recitace je doprovázena intenzivním pohupováním v náručí
Brkneme si, prdneme
potom krásně usneme
Chrápeme na celej dům
je to slyšet k sousedům
Když se v noci probudíme
na maminku zakřičíme
Hola, mami, dej mi pít
nebo budu moc zlobit
Maminka hned vyndá kozu
nakrmí tu naši kozu
Dokud máme tlaky v bříšku
nemůžeme do pelíšku
(a furt dokola
Komentáře (0)