Hledejte za mě.
Najděte pasti,dejte do nich vášeň - cit.
Najděte propasti do nich vše co nechci a nemůžu už mít.
Najděte řeku, bez dna a do ní moje divočení.
Najděte nejkrutější zvíře..s vlkem nikdo kamarád není...
Najděte jaro bez mých vlasů v něm.
Najděte teplý podvečer .
Najděte touhu, co utíká mi..
Najděte důvod, proč lidi zůstávají sami...
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: zelená víla, enigman
Komentáře (6)
Komentujících (4)