~Krásná~
~~~~~~~~~~~~
Oči modré jak pomněnky
nožky štíhlé jako srnky
vlasy barvy kaštanů
jen takovou chtěl za ženu.
Potom se však divit nesmí
když si svoji krásku vysní,
pravda může jiná být
jakou si chtěl vlastně vzít?
Barvu očí změní čočky
má zelené,tak jak kočky,
sukně dlouhá nožky skryje
a že se chová jako „zmije“?
Ty vlasy barvy kaštanové
to chemie dávno svede,
doufám že se rozmyslíš
než se do sítí chytíš.
Pak té krásce vysněné
před oltářem řekneš…NÉ…
všichni se ti budou smát
a ty?Ty nakonec budeš rád.
Jednou potkáš i tu pravou
svoji milou,usměvavou,
nelituj že jiné vlasy,oči má
miluje tě,je jen tvá,
jediná…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~