Anotace: asi tak trochu pubertální výkřik.. taky se občas prostě potřebuju vykřičet :)
no když máš tak ráda nový komentář... tohle bylo fajn :) taková hezká oddychovka
13.05.2014 20:44:27 | Morýš
Ty jo, co jsem si tak pročítala tvoje básničky, tak musím říct, že na tvůj věk je to hodně dobré :) a tady v téhle konkrétně se docela vidím :) taky tenhle typ holek moc nemusím :) jenom piš piš, stojí to určitě za to :)
30.03.2014 15:01:17 | Aaliyan