Anotace: nevím, fakt nevím...
stáli jsme na prknech, co znamenají svět
paralely leporel v malém nářku
tleská dítě opodál
král si poval zlodějku, lhářku
křivky, žhnoucí oči měla
jenom pro ni (se) bál
šum a křik cizích tváří
zbyl nám prázdný sál
(jak už to tak bývá)
jed mu do žil vpraví ona
a tančí kolem těla mdlého
"králi, jsem tvá zhouba, clona
světla
neproniknou"
(zastaví se celý děj
zastaví se jeho srdce)
nikdo nevyčkal, protože
"žili šťastně až do smrti"
nezbyl jediný živý květ
světla pozbyla záři
herci doma hrají dál
(a jestli neumřeli, tak tam hrají dodnes)