Víla z korálků
utkaná světice
tisíce copánků
tiše splétá
a zpívá si
melodii zapomnění
okamžik
který s jiným znovu splývá...
...
tolik štěstí
a přece žádná
šupina
z mořského draka
uloupená
zaživa
...
ach, tolik bolesti
a přece tak
usměvavá
schovaná v otázkách
letnočasu
opilá moudrým
rohlíkem
jediná smrt
která láká
do propasti
co voní stulíkem...