Pocestný
Anotace: Nad městem se mlha vznáší, pocestný po cestě kráčí. Už dlouho všechno dobře vidí,...
Nad městem se mlha vznáší,
pocestný po cestě kráčí.
Už dlouho všechno dobře vidí,
mlhavě a šedě.
Kolem lidé anonymní,
beztvářní a bezvýrazní,
důležitě vyřizují,
sami mlhaví a šedí.
Tu muž ve svém kabátě
rozhodl se konečně
pro jistou změnu na cestě
pořád mlhavé a šedé.
Tak ďál pocestný v kabátě
největší věc v svém životě,
co už nikdy nebude
mlhavý a šedý.
Komentáře (1)
Komentujících (1)