Anotace: uklízečka na střední škole..nedovedete si představit co to obnáší.. Pzetky...zkratka parchantizasraný...
občas jsem na střední škole uklízel...představy předčily má očekávání...
19.03.2014 00:08:58 | enigman
kEMRKY KAMKOLIV SE PODÍVÁŠ...V ZÁCHODECH VÝKALY NESPLÁCHNUTO BEZ PAPÍRŮ, VE TŘÍDÁCH ODPADKY DIVNÉHO VZHLEDU OD JÍDLA PO COSI V UMYVADLECH NA TABULÍCH V LAVICÍCH..KDYŽ SI NĚKDE NECHÁŠ KÝBL NA VYTÍRÁNÍ S HADREM NAFLUŠOU TI DO NĚHO..A NEJHŮŘ JE , KDYŽ TI NA OKNA NASLINĚNÝM PRSTEM NAKRESLÍ KOSOČTVERCE...A NAPÍŠOU K NĚMU TVÉ JMÉNO..A TO I NA LAVICÍCH, ZDECH...STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ...TO JSOU TED OBECNÉ ŠKOLY S TĚMA NEJHORŠÍMA ZMETKAMA...
KAM TA DOBA SPĚJE..
19.03.2014 16:11:08 | Liduška