Anotace: Teď mě to napadlo něco napsat :) a je moc fajn,že sem člověk může napsat téměř cokoliv a je to vlastně jedno :)..taková moje blbůstka pro radost
Čistá krása
všedních dní
kalí mé mraky
nad hlavou,
ty které nutím
pršet
kdykoliv
když svět není tak
jak si ho představuju
a to je často
Pamatuješ jak si mě
učil hrát
na kytaru ?
Sedl sis za mě
a objal
mě
i
kytaru
a svými prsty vodil
ty mé
jak loutkoherec
Ale
pak nad mou
hlavou
zas byly ty mraky
a začlo pršet
a
aby ses neutopil
(ty totiž v moři deště z imaginárních depkomraků neumíš plavat a jdeš hned ke dnu)
musel si přeřezat
i
to poslední lanko
co mé
neschopné
prsty
poutaly k těm tvým
schopným
Na tu kytaru se vážně nikdy nenaučim