Já Neználka jako děcko milovala. S oblibou používám slunce-žblunce, ale většina lidí na mě vždycky hledí nechápavě :)
19.03.2014 21:09:59 | iluzionistka
Patrně jsi dal ta sítka za sebe, zkus je dát vedle sebe. Nemyslím tím, že by byla za tebou a měla by být vedle tebe, ale že jsi je měl jedno za druhým a měla by být jedno vedle druhého. Jsou-li sítka stejná, odpor klesne na čtvrtinu původního.
19.03.2014 16:46:04 | pedvo