Anotace: ...aneb pozor na idiomy
Leccos se říkalo
o mojí zálibě
svlékat se do naha
tvářit se trýznivě
Leccos se napsalo
o mojí osobě
že jsem snad flagelant
v moderní podobě
Málokdo pochopil
že i já dobrý byl
než mi svět poradil
bych si řiť políbil