Kolotoč
Anotace: Ty jsi má láska.. můj kolotoč, tak holka neváhej... toč se toč
Koukni na mou tvář,
koukni do očí,
ty jsi moje zář,
co vše roztočí.
Ty jsi moje atrakce,
ty jsi kolotoč,
vše jde lehce obratce,
tak se holka toč.
Kolotoče mám moc ráda,
stejně tak i tebe,
roztočím tě roztočím,
stejně jako nebe.
Komentáře (0)