Dvojí život
Anotace: Dvojí život a jak na něj
Se zvláštní přirozeností,
žiju si dvojí život.
Mám dvě rodiny,
Dvoje přátele a
dvě postele.
Až uzákoní mnohomužství,
řeknu ti pravdu.
Ale do té doby,
domeček z karet,
snad bude držet.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: MARKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)