vzpomínat je občas příjemné,ale hlavní je,žít dál
23.03.2014 07:43:13 | básněnka
Když kouknu kolem sebe,ve vzpomínkách nacházím útěchu.Mnoho let jsem žil přítomností a pro budoucnost,ale jsem již znaven.
23.03.2014 08:53:47 | Bakchus
Hlavně se v těch vzpomínkách nezaseknout... Aby si člověk mohl vytvářet stále nové a nové vzpomínky... Nežít minulostí, ale přítomností...
Krásná báseň :-))
23.03.2014 07:39:36 | Gabriela Green
Děkuji,kotě.
23.03.2014 08:54:32 | Bakchus
Není zač, nemohla jsem si nevšimnout ostatních komentářů... Vím jak se cítíš, ale zkus si více všímat maličkostí okolo sebe (těch pozitivních), třeba, když se jich všimneš, zjistíš, že nejsou zase tak malé, jak se na první pohled mohlo zdát a dodají ti opět chuť do života ;-))
23.03.2014 19:35:13 | Gabriela Green