Anotace: Tmou řítí se...
Řítí se černočernou tmou
kam ho temné síly zvou?
zběsilá stěračů jízda
s koly si neustále hvízdá
uprostřed silnice černočerné
drží volant pevně
jezdec co jede tmou
strach,bolest nechává za sebou
Silnice jak černý had se plazí
mladíkovi v zádech mrazí