no tak jsem dědek
a co?
jinak to nejde...
Každý chce dlouho žít
ale ne starý být (:-D
to ale musí
---
Často vysnívám
cestu
zpět časem
ne až - ne
jen deset let
a v jednu po půlnoci
s prázdnou lahví po ruce
buším do klávesnice
své sny
bez tečky
poslední enter
a zahučím do temně
vypsané bezesnosti
zase jsem o den starší
sakra! ano...
ale dík
za každé další ráno
příjemná linie je v tom, až hravá:-)
24.03.2014 19:33:40 | Robin Marnolli
Díky Robine, po pravdě až tvýma očima jsem si ten »hravý« štych uvědomil...
24.03.2014 22:18:52 | aravara