Anotace: Někdy láska nedopadne dobře.....někdo někoho podvede s skončí to takto ..
Dívám se na něj každý den,
všichni si myslí, že jsem blázen.
Nespouštím z něj oči.
Žít ho nenechám
a jeho vraždu já spáchám.
Vezmu nůž do pravé ruky,
zapnu rádio, aby vyluzovalo strašidelné zvuky.
Nespouštím ho z očí,
Pomalu se plížím po schodech,
po různých, různých domech.
Otevřu dveře, vejdu do vnitř,
zvednu ruku s nožem a on chce v tu ránu pryč.
Stále se na něj dívám.
Napřahnu se a bodnu ho do srdce,
jeho krev stříká velmi prudce.
Už zemřel, jsem spokojená,
jeho pleť je velice bledá.
Táhnu ho pryč.
Odklízím tělo
a zapomínám jeho jméno.