Poukaz do nekonečna
Účastnila jsem se
Mistrovství světa
v přespolním běhu za ideály
Říkali,
že vítěze přestrojí
za poukaz
na štěstí donekonečna
Bavili jsme se o tom souboji
jako rovný s nerovným
povrchem dvou světových stran
a sever zchladil jih
zahladil všechno
ledovou krou
aby se jiným běželo
líp
Přečteno 342x
Tipy 15
Poslední tipující: kamínek, enigman, zelená víla, terezkys, Amonasr, jitoush, Robin Marnolli, Elisa K., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)