Červená
Anotace: Láska.. znáte to všichni čtoucí.. :-)
Poselství tamtamu.
Sloup kouře, stoupající modlitba.
Spojil se oheň a vzduch.
Možná
říká prach,
když ptám se,
jestli Phonenix někdy vzlétne.
Ve snaze naposledy potěšit,
krvácí srdce do rýmu.
Červená se červená
červeně je
zbarvená.
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: básněnka, enigman, zelená víla
Komentáře (5)
Komentujících (4)