hraji
v zamčeným kokpitu
zesnulých přání
blues pro šnečí ulitu
a křídlo vraní
ulitu prázdnou
jak pohledy lidí
za který pánbůh
trochu se stydí
podivný lidi
s mrtvejma očima
co místo srdce
maj žeton z kasina
pro tyhle všechny
ztracený duše
(možná to vyzní
naprázdno – hluše)
potichu hraju
to šnečí blues
není to těžké
jen si to zkus
Přečteno 429x
Tipy 32
Poslední tipující: Dreamy, zdenka, Skořicová princezna, Zrska, Elisa K., Sýkorka07, Jana B., jitoush, enigman, maliska, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)