slza
Anotace: každý v sobě má bílou a černou, které dáte přednost?
Slza
Na zemi leží tělo,
Ještě živé,
Cítím z něj teplo,
Brzy zchladne.
Lítost mě ostře bodá-
Jaké zklamání,
Snad vůle duši omámí,
Ten pocit strach mi nahání.
Nad tělo se skláním,
Mé pravé já vábím,
Průzračná slza kane mi po tváři,
Jak nevěsta kráčící k oltáři,
Na hrudi mu zůstal krvavý znak,
Kapka putuje do srdce,
Můj spojenec-vrah,
Dech zastavil se prudce
A život ustal.
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael
Komentáře (3)
Komentujících (3)