Dnes mi bylo poprvé opravdu líto
že to všechno jednou skončí
že se to všechno jednou podělá
A já budu ležet v úplně jiném pokoji
a někdo úplně jiný mi tam bude hrát
na další hudební nástroj
Hezké. Mnohokrát obehraná píseň, pokaždé jiným nástrojem a muzikantem. Pouze dirigent bude stejný.
06.05.2014 20:50:33 | Jan Urban