Někdy je horší
nežít
a přesto vnímat
býti Poselstvím
a nevědět
že v rukách
starodávné borovice
svojí kůrou
vstřebávat svět
takový, jaký je
a ne jiný
vybásněný
ojíněný
sliby
a polibky
uzamčený
je jediná pravda
která zbývá
když odchází
i jehličí...