Ze tmy
Přichází ze tmy
Na krku houpe se mu kříž
S koksem
Žije se stíny
A jeho dotyky studí
V ztemnělých městech tančí
Na střechách mrakodrapů
Topí se v bezhvězdných oblohách
A dýchá vyděšeným ženám do vlasů
Pak
Se škrtí v drátech trolejbusů
A beze slov
Proklíná bohy
Prokusuje si dlaně
A tak se občas
Z oblohy snáší kapky krve
Komentáře (2)
Komentujících (2)