Odjezd
někam
kam i ty před ní
odjela
ta pusa
ta první
ta poslední
víc
toho nebylo
I když je mi sotva patnáct, vím jaké to je. Chápu tě víc než si myslíš. Ale pěkné.
09.08.2014 20:15:19 | Laven De Brig
Text a nic než text, tohle neni psychologická poradna ani klub soucitu :D. A i kdyby byl, tak u tohohle textu stejně není na místě.
Ale možná právě proto, že je ti teprv patnáct, necejtíš tu nechutnou samozřejmost, s jakou se lidi opouštěj a rozcházej a míjej, a že na tom neni vůbec nic divnýho. A že to tak máme všichni a všichni víme, jak nám je, ale že se s tim nedá dělat nic moc jinýho, než prostě občas dělat, že nám tak neni... Nebo že nikdy nebylo. Nebo už nikdy nebude. To v tom nejlepším případě.
09.08.2014 20:47:08 | Nikotin
Mám ráda střídmost ve výrazu - často je sdílnější než přehršel slov.
09.06.2014 15:29:12 | Hesiona-Essylt
je to jako slabej, umírající vulkán, takovej prd sopky, chápu, už to přechází, tak to nech plavat a napiš mi o tom, jaký to je, bejt sám .) budu se těšit, snad nezestárnu o moc .D
31.03.2014 20:41:19 | Lagedama