Král snů
Anotace: Mým oblíbeným autorem je Neil Gaiman a toto je vlastně taková moje pocta jeho dílu....
Procházím ulicí v kabátu černém.
Přemýšlím o duši, příteli věrném.
Rozevřu kabát, do kapsy sáhnu,
rukou jen na lidi ospale mávnu.
Rozhodím prášek snů,
v představách vířím.
Do říše své,
pomalu mířím.
Pohled se jasní.
Dávám si vinu.
S Kainem i Ábelem zrovna se minu.
Oba jsou smutní moc,
říše je v troskách.
Neschopný pomoct jim,
osud je v kostkách.
Uvidím havrana jenž na flétnu hrál,
jsem přeci Morfeus...
...říše snů král.
Komentáře (2)
Komentujících (2)