Ležíš vedľa mňa,
oči zatvorené,
tepna na krku rovnomerne pulzuje.
Oddychuješ,
alebo iba nemo plačeš.
Trápna chvíľa,
než si bez zdvorilostného bozku
opäť preč.
Ako sa cítil rytier,
ktorý zabil draka,
ale princeznú
od neho
neoslobodil...
Boze, tohle me jednou zabije...tohle me jednou ozivi...skvele pane...
01.04.2014 19:54:47 | chci_uverit
Jo, tohle znám až moc dobře. Je fajn tě zase číst...
01.04.2014 11:21:33 | iluzionistka