nástěnka
Anotace: ..někdy se tak cítím..
Sny
přilepil jsem
leukoplastí,
aby jsem se
dokázal
udržet zpříma,
velikým napínáčkem
jsem
napíchl osamění,
na nástěnku
svého srdce,
která je tolik
už
děravá,
od
zbytečných přepichů,
omylů
a zmeškaných
pravých chvil.
Tak
nachystám
stužky blýskavé
a navodím
aspon
falešnou
slavnostní atmosféru,
však
na druhé straně
tam u zdi
se skrývá
...mé pravé
a bolavé já...
Komentáře (2)
Komentujících (2)